Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Anul 2012 un an pe minus pentru asiguratorii RCA

Asigurarea RCA a reprezentat pentru anul 2012 pacate al optulea an consecutiv care aduce o situatie financiara in pierdere pentru companiile de asigurari care incheie polite de raspundere civila auto de pe teritoriul tarii noastre.
Si in acest an companiile care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul asigurarilor de raspundere civila din Romania sunt in minus la realizarea raportului financiar anual. Astfel, pierderile nete totalizate sunt nici mai mult nici mai putin de 321, 6 milioane de lei, suma in scadere cu aproximativ 1, 3 % fata de anul trecut. Din anul 2006 asiguratorii politelor de raspundere civilia auto au fost intr-o continua scadere si se pare ca nici in anul 2012 lucrurile nu sunt mai promitatoare. Registrul Comertului din Romania a facut un raport amanuntit in acest caz si a declarat printr-un comunicat de presa ca profiturile asiguratorilor sunt mai mici de jumatate decat pierderile acestora. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca s-au inregistrat extrem de multe accidente rutiere din anul 2006 pana in anul 2012 iar companiile de asigurari care incheie polita RCA au fost nevoite sa plateasca soferilor pagubiti daunele si nu au mai reusit sa faca profit.
Anul 2005 a fost ultimul an profitabil pentru firmele de pe teritoriul tarii noastre care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu al asigurarilor de raspundere civila auto, profitul realizat in acest an fiind de aproximativ 39 %, conform datelor furnizate de catre ASF.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>