Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Alegerea riscurilor ce se pot asigura la asigurarea de locuinte

Atunci cand incheiati o polita de asigurare de locuinte, indiferent daca aceasta este obligatorie sau facultativa, trebuie sa alegeti care sunt riscurile pentru care doriti sa va achizitionati casa.
Riscurile pot fi nenumarate, chiar si cele mai ciudate, in schimb trebuie sa stiti ca, cu cat va asigurati pe mai multe riscuri, cu atat pretul politei de asigurare a locuintei este mai mare. Pretul de asemenea, poate diferi si de fiecare companie de asigurari in parte.
Riscurile prinicpale asupra carora ar trebui sa va asigurati, sunt: incendiul, inundatiile, furtul sau spargerea locuintei, cutremurele, exploziile, fulgerele, traznetul sau alte calamitati naturale. Optional, puteti sa mai adaugati si alte riscuri, in functie de suma de bani pe care sunteti dispus sa o achitati anual pentru polita de asigurare obligatorie sau nu a locuintelor.
Fiecare companie de asigurari in parte, are dreptul sa adauge sau scada anumite riscuri, daca lor li se pare ca asa ar fi mai bine dupa calculele lor.
Indiferent de pretul politei de asigurare a locuintei, indiferent de riscurile pe care doriti sa le asigurati, indiferent daca aveti bani sanu nu in acel moment, cert este ca aceasta polita trebuie platita, pentru ca in cazul in care nu o faceti, riscati sa primiti amenzi drastice din partea autoritatilor romane.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>