Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Alegerea perioadei de asigurare a locuintelor

Fiecare asigurat in parte are dreptul sa aleaga perioada pe care vrea sa isi asigure locuinta. Aceasta perioada se poate alege atat de catre asigurat, cat si de catre compania de asigurari in parte, perioada fiind intre intervalul de 3 luni si 12 luni.
In cazul in care doriti sa va asigurati pe mai mult de un an de zile, o puteti face, dupa ce depuneti o cerere in acest sens. Inca un lucru important de stiut atunci cand ne alegem perioada de asigurare a locuintei, este acela ca daca ne alegem o perioada mai lunga, vom plati cu mult mai putin decat daca ne alegem sa ne asiguram locuinta pe o perioada mai scurta.
In alta ordine de idei, perioada de asigurare a locuintei nu depinde numai de catre asigurat si de catre compania de asigurari in cauza, ci si de structura locuintei pe care o asiguram, daca aceasta este noua sau nu, daca s-au mai intamplat avarii la acea adresa, daca asiguratul detine un buget care sa-i permita sa plateasca pe o perioada mai lunga si daca casa asigurata este construita din materiale rezistente la calamitatile naturale.
Concluzia este ca atunci cand incheiati polita de asigurare a locuintei obligatorie si facultativa, sa va alegeti o perioada contractuala mai mare, pentru a mai economisi din bani.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>