Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Dupa acciza de 7 eurocenti urmeaza o noua lovitura pentru soferi

Criza din Irak este departe de a se fi incheiat, asadar scumpirea petrolului este doar o chestiune de timp. Acest context socio-politic nu se potriveste calculelor Guvernului Romaniei, care se astepta la o scadere a pretului petrolului, scadere ce avea sa atenueze efectele accizei la carburanti in valoare de 7 eurocenti.

Pretul barilului de petrol a crescut cu mai mult de 1 dolar din cauza violentelor din Irak, unde militantii kurzi au preluat controlul orasului Kirkuk, iar gruparea SIIL (Statul Islamic in Irak si Levant) a ocupat teritorii extinse in apropierea capitalei. Mai mult, un purtator de cuvant al SIIL a amenintat, printr-o inregistrare audio, ca organizatia va ocupa noi teritorii, printre care si orasul Bagdad, insasi capitala Irak.

Pretul barilului de titei Brent a urcat cu 1,09 dolari, ajungand la 111,04 dolari, cel mai ridicat nivel de acest an, dupa cel inregistrat in luna martie, cand a mai avut loc o crestere a pretului petrolului cauzata de conflictele dintr Ucraina si Rusia. In acelasi timp, pretul barilului de titei West Texas Intermediate a crescut cu 1,03 dolari, ajungand la 105,42 dolari.

pret benzina pret petrol” Pentru moment, conflictul este localizat in nordul tarii, dar se pare ca piata este ingrijorata ca s-ar putea extinde catre campurile petrolifere din sud, avand in vedere faptul ca pretul barilului Brent a urcat cu aproape 2 dolari in 24 de ore”, se arata intr-un comunicat al firmei de cercetare JBC Energy.

Revenind la problemele din Romania, se pare ca abia ne-am obisnuit cu acciza la carburanti si noile preturi la benzina si motorina, ca ne si pregatim pentru noi scumpiri. Oare cati posesori de autoturisme si nu numai, din Romania, isi vor mai permite sa alimenteze frecvent?

Un comentariu la “Dupa acciza de 7 eurocenti urmeaza o noua lovitura pentru soferi

  • Iar scumpiri? In ritmul asta ne intoarcem la carute, oricum nivelul nostru ca mentalitate si civilizatie fata de Vest este la caruta.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>